Tuotteet

Apteekkimme monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat reseptilääkkeet rinnakkaisvalmisteineen sekä erilaiset itsehoidon lääkkeet. Lisäksi tarjoamme apteekin ihonhoitotuotteita sekä laadukkaita kosmetiikkasarjoja kuten ACO, Avène, Favora, Vichy ja Widmer. Luontaistuotteita ja rohdosvalmisteita on myös saatavina ja apua löytyy myös haavojen- ja suunhoitoon. Tärkeitä tuoteryhmiä ovat myös ravintolisiksi luokitellut vitamiini- ja laihdutusvalmisteet sekä eläinten hoitoon tarkoitetut tuotteet. Kysy neuvoa meiltä. Apteekissamme sinua palvelee myös kosmetiikkasarjoihin ja ihonhoitoon erikoistuneet henkilöt.

Hyllyissämme mm. seuraavien yritysten kosmetiikkatuotteita:

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.
ACO kotisivu

A-Derma

Hoitotuotteita erittäin kuivalle, herkälle sekä ärtyneelle iholle. Vaikuttavana aineena toimii ainutlaatuinen, ihoa rauhoittava ja hoitava kaurauute. A-derman tuotteet sisältävät tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia hoitovoiteita sekä hellävaraisia, mietoja pesutuotteita, jotka sopivat koko perheelle myös vauvoille.
Aderma kotisivu

Atopik

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauraan, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luomukosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta. Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.
Atopik Finland kotisivu

Avène

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetut Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avene-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avène tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ontestattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali.Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.
Avène kotisivu

BIOEFFECT

BIOEFFECT EGF -seerumi on ihon ikääntymisen merkkeihin tarkoitettu ihonhoitotuote, joka on kehitetty Nobelin palkintoon johtaneiden tutkimusten ja biotekniikan uusimpien edistysaskelten pohjalta. BIOEFFECT EGF -seerumi sisältää ainoastaan yhdeksän ainesosaa, ja se on maailman ensimmäinen ihonhoitotuote, joka sisältää ohran jyvissä valmistettuja EGF-soluaktivaattoreita. EGF-soluaktivaattori eli epidermaalinen kasvutekijä stimuloi ihosolujen uusiutumista ja estää näin luonnollisella ja tehokkaalla tavalla ihon ikääntymistä. Ihosta tulee heleä, pehmeä ja kiinteä. BIOEFFECT EGF on islantilaisen Sif Cosmetics -yhtiön valmistama ja markkinoima tuote.
BIOEFFECT kotisivu

Blomdahl korvakorut

Blomdahl Medical on ruotsalainen yritys, joka on valmistanut ihoystävällisiä koruja sekä välineitä turvalliseen lävistämiseen jo vuodesta 1985. Blomdahlin toimintaan kuuluu sekä kuluttajien että ammattilaisten suojaaminen terveysriskeiltä, jotka liittyvät koruihin ja lävistyksiin. Kaikki Blomdahlin korut ja metodit on kehitetty sekä testattu lääketieteelliset näkökulmat huomioon ottaen. Blomdahlin ihoystävälliset korut on valmistettu aina puhtaasta, lääketieteellisestä titaanista tai muovista. Koruissa käytetään myös Swarovskin kristalleja ja helmiä sekä Cubic Zirconia -kiviä. Blomdahlin koruja voivat käyttää kaikki, myös nikkeli- tai muista kontaktiallergioista kärsivät ihmiset. Blomdahl on turvallinen tapa näyttää hyvältä joka päivä.
Blomdahl kotisivu

Centifolia - Luonnollisesti luonnonmukaista

Centifolia on ranskalainen koko perheen ekosertifioitu ihonhoitosarja, yksi ensimmäisiä Cosmebio-sertifioituja merkkejä Ranskassa. Vuonna 1983 perustettu Centifolia on kasvipohjaiseen kosmetiikkaan erikoistunut laboratorio. Sen ideologian mukaan kasvit ovat elollinen raaka-aineen lähde ja ne tarjoavat monipuolisesti aktiivisia ainesosia ihonhoitoon. Kaikki Centifolian tuotteet kehitetään ja valmistetaan omassa tehtaassa Länsi-Ranskassa. Centifolia on turvallista, laadukasta ja kohtuuhintaista luomukosmetiikkaa koko perheelle.Valikoimaamme kuuluvat Centifolia-kylmäpuristetut luomuneitsytöljyt.
Centifolia kotisivu

KYLMÄPURISTETUT LUOMUNEITSYTÖLJYT
Centifolian 100 % luonnolliset kasviöljyt on valittu huolella, jotta voit hoitaa ihoasi mahdollisimman laadukkaalla öljyllä.Kaikki öljyraaka-aineet ovat 100 % luonnonmukaisesti viljeltyjä ja valmistettu kylmäpuristamalla, jotta öljyjen hyvää tekevät ominaisuudet säilyvät. Niitä voidaan käyttää ihon- ja hiustenhoitoon tai hierontaan. Säilytä Centifolian luomuneitsytöljyt viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Centifolia neitsytöljyt kotisivu

Ducray

Sarja tarjoaa hellävaraisia tuotteita erilaisiin päänahan ongelmiin koko perheelle.
Ducray kotisivu

Favora

Suomalainen Favora sopii herkällekin iholle. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä kasvojen että koko vartalon hoitoon. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Favora kotisivu

IDUN MINERALS

Idun Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Perustuotteet koostuvat korkeasti puhdistetuista mineraaleista, eli meikeistä on karsittu muun muussa nikkeliä, kromia ja mikro-organismeja. Tuotteet eivät myöskään sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita vismuttia tai säilöntäaineita kuten parabeeneja. Mineraaleilla on luonnollinen aurinkosuojakerroin 15. Tuotteet voi hyvin käyttää ekseemaan, psoriasikseen, akneen tai rosaceaan. Sarja on kehitetty yhteistyössä apteekkari ja tutkija Maria Lodenin kanssa ja taiteilija Patrizia Gucci on luonut Idun-jumalattaresta oman näkemyksensä yksinoikeudella Idun-sarjalle. IDUN Minerals takaa parhaan laadun kohtuuhinnalla.
IDUN MINERALS kotisivu

La Roche Posay

La Roche Posay`n tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Kaikki La Roche-Posay - tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.
La Roche Posay kotisivu

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja -klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.
Louis-Widmer kotisivu

Nuxe

Nuxe on ranskalainen luonnollinen ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet pohjautuvat kasveista saatuihin tehoaineisiin sekä Nuxen laboratorion osaavaan teknologiaan. Tuotteet ovat miellyttävät käytössä ja monipuolisesta tarjonnasta on helppo löytää itselle sopivat. Nuxen periaatteiden mukaisesti ihonhoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat ovat luonnosta peräisin, eikä tuotteissa käytetä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai eläinperäisiä ainesosia.
Nuxe on Ranskassa apteekkien kolmanneksi myydyin sarja ja se onkin ollut ranskalaisten naisten luottosarja jo yli 20 vuoden ajan. Nuxe on luonnon tehokkuutta yhdistettynä ylellisyyteen.
Nuxen kotisivu

Okabo Organics

Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka missiona on helpottaa ja yksinkertaistaa jokaisen naisen ihonhoitorutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteemme on superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy.
Okabo Organics kotisivu

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka PH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin.
Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.
Sebamed kotisivu

Urtekram

Urtekram Morning Haze on luomusertifioitu hius-ja vartalonhoitosarja. Tuotteet sisältävät puhdasta lakka-, karpalo- ja mustaseljauutetta, joiden vitamiinipitoisuus hoitaa ja kosteuttaa syvätehoisesti hiuksia sekä ihoa. Sarjan tuotteet on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista.
Urtekram kotisivu

V 10 Plus

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Akikon mielestä kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista ovat täysin vesipohjaisia.
V 10 Plus kotisivu

Vichy

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Vichy kotisivu